VAD DRÖMMER DU OM?


ViUnga

Vi unga på Tynningö har oftast haft filmkvällar, halloweenfirande, påskpyssel och tårtbakartävling. Men det behöver inte vara så.

DU kan vara med och bestämma vad vi ska hitta på! Drömmer du om att anordna en fotbollsturnering, talangjakt, matlangningstävling, danskurs, lan, tv-spelskvällar, att bygdegården ska ha öppet ibland så att man kan hänga där, åka på roliga utflykter tillsammans eller något helt annat?

Vi unga är en organisation som hjälper barn och unga att organisera sig och förverkliga sina drömmar! Man kan söka pengar och få stöd från sitt distrikt och hitta på massor av roligt. I somras hade vi vårt första läger, kanske vill du vara med och se till att det blir ett även nästa år?


Hur gammal måste man vara? 
Vi vill gärna att du är minst 10 år, är du yngre kan du ändå intresseanmäla. Se till att komma på årsmötet, även om du inte vill vara med i styrelsen! Du har möjlighet att vara med och bestämma!

Vad gör man i en styrelse?
Vi hjälps åt att planera aktiviteter, bestämma vad vi ska köpa in och hjälper till under själva aktiviteterna. Vi brukar ha möte max 1g/mån och har ofta uppehåll under sommarlovet. Du lär dig om styrelsearbete, samarbete och hur man organiserar sig, medan du har kul!

Vilka får komma på årsmötet?
ALLA är välkomna att vara med, lyssna, bli invald och ge förslag. Men det är bara ni medlemmar 6-25 år som har rösträtt. Årsmötet brukar vara i januari-februari.

Har du något speciellt förslag (motion) som ska röstas om på årsmötet så mejlar du dessa till
tynningo@viunga.org

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *